Date INFOTRAFIC. Turiştii care pleacă spre Litoral se lovesc din nou de probleme pe Autostrada Soarelui

Este aglomeraţie, duminică dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, sensul spre Litoral, iar în zona primului tronson unde se asfaltează se circulă cu dificultate, potrivit Infotrafic.

724 afișări
Imaginea articolului Date INFOTRAFIC. Turiştii care pleacă spre Litoral se lovesc din nou de probleme pe Autostrada Soarelui

A doua zi din minivacanţa de Rusalii. Turiştii care pleacă spre Litoral se lovesc din nou de probleme pe Autostrada Soarelui

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, duminică dimineaţa, că pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt în creştere, iar în zona primului tronson unde se execută lucrări de asfaltare (kilometrii 27 - 33) s-a format aglomeraţie.

Pentru evitarea ambuteiajelor, şoferii care doresc să meargă către Constanţa sunt sfătuiţi de poliţişti să ia în considerare şi drumul vechi (DN3 Bucureşti – Călăraşi, cu revenire pe autostradă la Fundulea sau Lehliu-Gară).

Poliţiştii le recomandă şoferilor să conducă prudent, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să manifeste disciplină în trafic şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

Mulţi turişti care au plecat sâmbătă la Marea Neagră s-au plâns că au petrecut mai multe ore pe Autostrada Soarelui, blocaţi în coloanele de maşini formate din cauza reparaţiilor la carosabil. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici