De aniversarea lor, jandarmii din Ilfov au două week-end-uri de flash mob-uri

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Ilfov organizează în primele două week-end-uri ale lui aprilie un flash mob itinerant, în cadrul căruia îşi va prezenta autospecialele şi tehnica de intervenţie, va proiecta filme cu activitatea Jandarmeriei şi a Inspectoratului, va distribui flyere cu istoria Armei şi va avea activităţi de recrutare pentru instituţiile de învăţământ tutelate de Ministerul Administraţiei şi Internelor.

295 afișări
Imaginea articolului De aniversarea lor, jandarmii din Ilfov au două week-end-uri de flash mob-uri

De aniversarea lor, jandarmii din Ilfov au două week-end-uri de flash mob-uri (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

 
Reprezentanţii IJJ Ilfov „Lascăr Catargiu” vor fi prezenţi în acest week-end la Popeşti Leordeni, Măgurele, Bragadiru, Chitila, Mogoşoaia şi în 8-9 aprilie la Buftea, Otopeni, Voluntari, Pantelimon, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului, Mădălin Preda. 
 
În această săptămână, IJJ Ilfov a fost implicat şi într-o acţiune din programul „Şcoala altfel”, ocazie în care elevilor de la şcoli din Bucureşti şi Ilfov – însoţiti de părinţi - li s-au prezentat un atelier cu armament şi materiale din dotare, dar şi autovehicolele de intervenţie. 
 
Ziua Jandarmeriei Române este marcată la 3 aprilie, când, în urmă cu 167 de ani, domnitorul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica a semnat actul de înfiinţare al acestei arme: "Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi". 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici