De la Bucureşti la Cambridge: Cum devii student la o universitate de top

Tinerii interesaţi să afle cum pot învăţa la instituţii de învăţământ superior din străinătate sunt aşteptaţi sâmbătă, la ora 17.00, în librăria Humanitas de la parcul bucureştean Cişmigiu, care găzduieşte evenimentul "De la Bucureşti la Cambridge: Cum devii student la o universitate de top".

1075 afișări
Imaginea articolului De la Bucureşti la Cambridge: Cum devii student la o universitate de top

Universitatea Cambridge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul, organizat de Universalio, îi va aduce în faţa participanţilor pe Arda Antonescu, consilier Universalio, şi pe trei absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ de prestigiu, precum University of Manchester sau University of Warwick, informează editura Humanitas.

În prima parte a evenimentului, Arda Antonescu va prezenta o serie de elemente generale legate de admiterea la o universitate de elită şi de cerinţele birourilor de admitere care au rolul de a realiza selecţia candidaţilor la o asemenea instituţie. Cei trei invitaţi îşi vor discuta apoi propriile experienţe de studiu în străinătate şi vor răspunde întrebărilor participanţilor.

Accesul la eveniment este gratuit.

Universalio este un serviciu de consiliere educaţională personalizată care ajută elevii şi studenţii români să devină studenţi ai oricărei universităţi din lume. Serviciul este orientat în special, dar nu exclusiv, spre aplicarea la universităţi de top. Sprijinul oferit de Universalio include identificarea universităţilor şi programelor potrivite pentru un aplicant şi asistenţa în construirea unei aplicaţii cu adevărat competitive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici