De luni, ai liber la mall. Ce condiţii trebuie să respecţi dacă vrei să intri în magazine

  • După 3 luni de pauză, în sfârşit poţi să mergi la mall pentru shopping
  • Cei care nu şi-au cumpărat încă ţinute de vară au fost primii la redeschidere
  • Trebuie să porţi mască de protecţie, să te dezinfectezi şi să respecţi distanţarea socială
603 afișări

În sfârşit poţi să mergi la shopping în mall. Patronii centrelor comerciale au luat toate măsurile ca tu să fii în siguranţă încă din prima zi de redeschidere. Diana şi alţi tineri, nu au mai aşteptat şi s-au grăbit să-şi cumpere haine de la primele ore ale dimineţii.

„În sfârşit s-a deschis şi sunt foarte fericită”, spune Diana. Aceasta mărturiselte că i-a fost dor de shopping. Luni a venit la mall pentru a îşi completa ţinuta de vară. 

Magazinele îşi asigură clienţii că au fost luate toate măsurile de precauţie. 

„Dezinfectăm mult mai des. Toate suprafeţele care se ating în mod frecvent sunt acoperite cu materiale care se autodezinfectează. Am creat sensuri speciale de intrare şi de ieşire din mall, astfel încât lumea să nu se intersecteze”, explică Marius Barcu, asset director centru comercial. 

Aşadar, după trei luni de pauză, în sfârşit puteţi veni la mall. Dar nu oricum, trebuie să purtaţi mască obligatoriu, trebuie să vă dezinfectaţi la intrare – unde vi se va lua şi temperatura. Aveţi grijă să respectaţi distanţarea socială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici