Decizia luată de un bârlădean după ce a văzut un cuplu făcând sex la baraj. L-a uimit pe primarul oraşului

Un bărbat din Bârlad, judeţul Vaslui, a cerut în audienţă, la primar, să nu plătească factura la apă şi canalizare pentru că el nu foloseşte apa, după ce a văzut o pereche făcând sex la barajul de unde provine.

10229 afișări
Imaginea articolului Decizia luată de un bârlădean după ce a văzut un cuplu făcând sex la baraj. L-a uimit pe primarul oraşului

Audienţă ciudată la primar. Sursa FOTO: Profimedia Images

Bârlădeanul i-a cerut primarului, într-o audienţă, să îi permită să nu plătească factura la apă curentă şi canalizare.

„El spunea că nu vrea să consume apă şi că dacă el nu consumă nu înţelege de ce ar plăti şi canalizarea. (...) I-am explicat că legea spune că în situaţia în care avem reţea de canalizare şi avem şi reţea de apă suntem obligaţi să plătim”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul din Bârlad, Dumitru Boroş.

Discutând cu bărbatul, primarul a aflat şi motivul pentru care acesta refuză să consume apă de la robinet şi preferă să folosească apa de ploaie.

„El a zis <Eu nu consum apă din reţea. Nu consum că eu am văzut astă vară la baraj la Râpa Albastră că făceau sex în baraj.>. Consumă apă de ploaie", a spus Boroş.

Barajul de la Râpa Albastră se află la 4 kilometri de oraş.

Bărbatul a fost direcţionat către compania care furnizează apă curentă în Bârlad, pentru a lămuri situaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici