Decizia părinţilor Alexandrei Măceşanu legată de daune morale în dosarul crimelor din Caracal

Părinţii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o şi apoi a ars cadavrul, le-au spus, joi, anchetatorilor că nu vor să se contituie parte civilă în dosar. La Poliţia Caracal este şi Dincă, alături de avocat, unde urmează percheziţia informatică.

27383 afișări
Imaginea articolului Decizia părinţilor Alexandrei Măceşanu legată de daune morale în dosarul crimelor din Caracal

Decizia părinţilor Alexandrei Măceşanu legată de daune morale în dosarul crimelor din Caracal

Surse din anchetă au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că părinţii Alexandrei Măceşanu au declarat, joi, la audierile de la sediul Poliţiei Caracal că nu se vor constitui parte civilă în dosarul crimelor din casa lui Gheorghe Dincă.

Părinţii Alexandrei au spus că nu vor bani de pe urma unei tragedii.

Mama şi tatăl Alexandrei sunt audiaţi, joi, la sediul Poliţiei Caracal, unde anchetatorii vor să refacă traseul din ziua răpirii.

Tot la Poliţia Caracal este şi Gheorghe Dincă. Acesta participă, tot joi, la percheziţia informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum şi aparatul de fotografiat şi laptopul, ridicate din casa acestuia.

Familia Luizei a depus o cerere la DIICOT în dosarul anchetei în cazul din Caracal prin care solicită daune morale în valoare de 300.000 de euro, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

Suspectul susţine că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici