Decizie definitivă: fraţii Tate rămân în arest preventiv

Fraţii Tate rămân după gratii. Instanţa a respins contestaţia formulată de Andrew Tate, astfel încât cei doi fraţi vor rămâne în arest preventiv.

654 afișări
Imaginea articolului Decizie definitivă: fraţii Tate rămân în arest preventiv

Decizie definitivă: fraţii Tate rămân în arest preventiv

Decizia instanţei este definitivă.

„În baza art. 204 Cod procedură penală rap. la art. 425 ind. 1 alin. 7 pet. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Tate Emory Andrew împotriva încheierii din data de 14.03.2023 pronunţată de judecatorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, Secţia I Penală, în dosarul nr. 7379/3/2023”, scrie în decizia de miercuri a Tribunalului Bucureşti.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici