Declaraţia pe propria răspundere, cu care poţi ieşi din casă şi adeverinţa angajator. Tot ce trebuie să ştii despre documente. DESCARCĂ de aici

  • Ordonanţa militară 3 care a intrat în vigoare la ora 12.00 pe 25 martie interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei. Sunt prevăzute şi excepţii.
  • Este interzisă circulaţia persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani. Li se permit două ore în care au dreptul să iasă, motivat.
  • În cazul în care nu ai imprimantă acasă, poţi scrie de mână declaraţia sau prezenta de pe telefon
104456 afișări
Imaginea articolului Declaraţia pe propria răspundere, cu care poţi ieşi din casă şi adeverinţa angajator. Tot ce trebuie să ştii despre documente. DESCARCĂ de aici

Declaraţia pe propria răspundere, cu care poţi ieşi noaptea din casă. Tot ce trebuie să ştii despre document. DESCARCĂ de aici

Declaraţia pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor din modelul declaraţiei aprobate de autorităţi. Se poate prezenta şi de pe telefon.

Orice român care iese din casă  trebuie să aibă la el cartea de identitate şi declaraţia pe proprie răspundere completată.  Ambele documente trebuie prezentate poliţiştilor, poliţiştilor locali sau jandarmilor atunci când te legitimează. 
 

Grupul de Comunicare Strategică a publicat şi adeverinţa oficială pentru angajator. Această adeverinţă îi permite angajatului să poată circula în interes de serviciu. Angajatul trebuie să aibă şi cartea de identitate şi legitimaţia de muncă la el.

Angajatorii trebuie să semneze, să ştampileze şi să completeze adeverinţa cu numele salariatului care desfăşoară o activitate ce nu poate fi organizată în regim de telemuncă. 

MODEL Adeverinta Angajator

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici