Defecţiune la metrou, între staţiile Lujerului şi Gorjului. Circulaţia a fost reluată / Care a fost cauza avariei | FOTO

Circulaţia metroului se defăşoară în condiţii normale sâmbătă după-amiază, după ce echipeje ISU şi echipe de intervenţie Metrorex au remediat defecţiunea apărută între staţiile Lujerului şi Gorjului, informează Metrorex.

782 afișări
Imaginea articolului Defecţiune la metrou, între staţiile Lujerului şi Gorjului. Circulaţia a fost reluată / Care a fost cauza avariei | FOTO

Defecţiune la metrou, între staţiile Lujerului şi Gorjului. Circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate

UPDATE 17.10: Metrorex: Defecţiunea a fost la doi izolatori. Circulaţia a fost reluată 

„Sâmbătă, în jurul orei 14:00, între staţiile de metrou Lujerului si Gorjului, doi izolatori au conturnat. Echipele ISU si echipele de intervenţie Metrorex au mers la fata locului si au lucrat la remedierea defecţiunii. Pe Magistrala 1cu 3, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulaţie obişnuit”, precizează Metrorex, într-un comunicat.


La acest moment circulaţia se desfăşoară în condiţii normale. Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile şi trenurile de metrou.

Metrorex precizează că nu a fost vorba de un incendiu, asa cum s-a vehiculat, iar calatorii nu au fost in niciun moment in pericol.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că mai multe echipaje s-au aflat la metrou, alături de angajaţii Metrorex, pentru a identifica o remediere produsă între staţiile Lujerului şi Gorjului.

Călătorii din staţii nu sunt în pericol, mai arată ISU.

Echipele Metrorex încă se află la faţa locului pentru a remedia situaţia, deoarece s-ar fi produs un scurtcircuit al şinei de metrou, arată surse din cadrul intervenţiei.

Circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate.

Taguri:
metrorex,
isu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici