Video Defecţiune la telecabina de la Dealul Cetăţii din Hunedoara: 13 turişti, printre care doi copii, sunt blocaţi

13 turişti, între care doi copii de 6 şi 7 ani, au rămas blocaţi la înălţime, duminică, în telecabina de la Dealul Cetăţii, care facilitează accesul spre Cetatea Deva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

663 afișări

Potrivit unei informări transmis de ISU Hunedoara, pompierii deveni intervin pentru salvarea a 13 persoane blocate în telecabina de la Dealul Cetăţii.

În telecabina aflată în urcare în momentul producerii avariei se află 11 adulţi şi 2 copii, cu vârste de 6 şi 7 ani.

„Pompierii au decis aducerea în siguranţă la sol a turiştilor cu ajutorul unei scări culisabile. La coborârea pe scară turiştii vor fi asiguraţi, pentru prevenirea unei accidentări, cu echipament specific de salvare.În sprijinul oamenilor a fost direcţionat spre telecabină şi un echipaj medical cu o ambulanţă tip B2. La o primă evaluare turiştii nu par a prezenta probleme medicale. Telecabina este blocată pe şină, la mijlocul traseului, la aproximativ 5 metri de la sol”, arată sursa citată.

Ultimul incident similar a avut loc luni, când 19 turişti au rămas blocaţi în telecabina de la Dealul Cetăţii. Atunci, telecabina s-a blocat din cauza unei scurte căderi de tensiune, urmată de un şoc electric, arăta Primăria Deva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici