Defecţiunea unei şine a provocat aglomeraţie în masă pe peronul staţiilor de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1

  • Circulaţia cu metroul a fost îngreunată din cauza unei defectări la şine
  • Sute de oameni au stat înghesuiţi la staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1
  • Poliţiştii le-au recomandat călătorilor să nu coboare pe peron
512 afișări
Imaginea articolului Defecţiunea unei şine a provocat aglomeraţie în masă pe peronul staţiilor de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1

Sursa foto: Facebook

Nici vorbă de distanţare aseară, câteva ore bune, pe peronul de la Dristor 1 şi Mihai Bravu. Şi nu pentru că aşa au vrut oamenii, ci pentru că, din cauza unei şine cu probleme, metroul a circulat foarte prost pe magistralele 1 şi 3. Evident, a curs cu poze şi filmuleţe pe Facebook, pe conturile călătorilor nemulţumiţi. 

La gura de metrou, poliţiştii le-au spus celor care voiau să intre la Dristor 1 că mai bine nu coboară, să nu aglomereze peronul şi mai mult. Îţi amintesc că 600.000 de oameni circulă zilnic cu metroul. Nici nu-i de mirare că peronul s-a umplut imediat, mai ales la oră de vârf.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici