Dej: Medic de la penitenciar, confirmat cu COVID-19! A fost declanşată ancheta epidemiologică

  • Un medic de la Spitalul Penitenciar Dej a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus
  • Acesta a fost internat la Cluj-Napoca
  • A fost declanşată o anchetă epidemiologică în rândul contacţilor
670 afișări
Imaginea articolului Dej: Medic de la penitenciar, confirmat cu COVID-19! A fost declanşată ancheta epidemiologică

Dej: Medic de la Spitalul Penitenciar confirmat cu COVID-19. A fost declanşată ancheta epidemiologică

Un medic de la Spitalul Penitenciar Dej a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus şi internat în spital la Cluj-Napoca, fiind declanşată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili contacţii acestuia, printre care sunt şi deţinuţi.
 
Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că personalul medical al spitalului şi pacienţii ar putea fi testaţi, pentru siguranţă.
 
„Este un medic confirmat pozitiv la o unitate medicală din Dej care e acum internat în spital la Cluj-Napoca. Este în desfăşurare o anchetă epidemiologică şi, probabil, vom testa tot ce este acolo pentru siguranţă. Medicul respectiv a intrat în contact doar cu doi deţinuţi, având mască de protecţie şi mănuşi”, a spus Abrudean.
 
Surse medicale au declarat la rândul lor corespondentului MEDIAFAX că medicul confirmat pozitiv, o femeie, este cardiolog la Spitalul Penitenciar Dej, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi fost de gardă la spital, unde a intrat în contact cu cadrele medicale ale unităţii, dar şi cu deţinuţi.
 
Se pare ca medicul ar fi fost în zona Reteag, din judeţul Bistriţa Năsăud, unde sunt confirmate multe cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici