Demonstraţie aviatică pentru copii la Clinceni Airshow 2016

Aeroclubul României va organiza o demonstraţie aviatică, sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

981 afișări
Imaginea articolului Demonstraţie aviatică pentru copii la Clinceni Airshow 2016

Demonstraţie aviatică pentru copii la Clinceni Airshow 2016

Evenimentul "Clinceni Children's Day Air Show 2016" este dedicat copiilor şi va avea loc la Aeroclubul Aurel Vlaicu Bucureşti – Aerodromul Clinceni, cu începere de la ora 10.00, transmite Aeroclubul României pritr+un comunicat de presă.

Vreme de aproximativ 3 ore, formaţiile de acrobaţie cu planoare (White Wings) şi de înaltă acrobaţie (Hawks of Romania) ale Aeroclubului României vor executa numere de acrobaţie solo şi în echipă, în timp ce echipa de paraşutism a Aeroclubului României (Blue Wings) şi componenţi ai loturilor naţionale de planorism şi paraşutism îşi vor demonstra calităţile. Participanţii vor putea asista şi la vânătoarea de baloane cu avioane Zlin a "Vulturilor Tricolori", dar şi la o demonstraţie de baloane cu aer cald. La eveniment vor participa ca invitaţi şi Forţele Aeriene Române, se mai arată în comunicat.

Accesul publicului va fi liber, iar în cazul în care condiţiile meteorologice vor fi nefavorabile, mitingul aviatic va fi amânat pentru duminică, 29 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici