Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit într-un accident rutier, în Focşani

  • Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit în urma unui accident rutier produs vineri în oraşul Focşani.
  • Parlamentarul se afla în maşina Camerei Deputaţilor care a fost lovită în spate de un autoturism.
393 afișări
Imaginea articolului Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit într-un accident rutier, în Focşani

FOTO: Facebook Constantin Codreanu

În urma impactului, deputatul, care se afla pe locul pasagerului, s-a lovit cu capul de parbriz şi a fost transportat la spital având un traumatism nazal.

Deputatul Codreanu îi reprezintă pe românii cu domiciliul în afara ţării şi se îndrepta către Republica Moldova unde avea mai multe întâlniri oficiale.

În timp ce se afla la semafor, maşina deputatului a fost lovită de o maşină care circula cu viteză. Parlamentarul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06:20, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focşani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au acţionat 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit, în urma impactului, un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focşani”, au anunţat reprezentanţii ISU Vrancea.

Răni uşoare a suferit şi şoferul parlamentarului.

Şoferul care a provocat accidentul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici