Deputatul Andreea Cosma, la Parchetul General ca să depună acte în legătură cu procurorul Mircea Negulescu

Deputatul Andreea Cosma s-a prezentat, vineri dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), pentru a depune documente în legătură cu procurorul Mircea Negulescu.

1120 afișări
Imaginea articolului Deputatul Andreea Cosma, la Parchetul General ca să depună acte în legătură cu procurorul Mircea Negulescu

Deputatul Andreea Cosma, la Parchetul General ca să depună acte în legătură cu procurorul Mircea Negulescu

"Am documentele. Procesul verbal prin care mi-a ridicat în mod abuziv şi ilegal arhiva notarului public, care e arhiva statului român, ordonanţa de dispunere a controlului judiciar faţă de mine prin care mi-a interzis să părăsesc oraşul Ploieşti şi zona Ploieşti-Bucureşti că nu am avut voie să mă deplasez în afara acestei zone timp de opt luni, mi-a dat control judiciar cu 50 de persoane dintre care 40 nu le cunoşteam, fiindu-mi frică să ies în oraş că nu ştiam că dacă mă întâlnesc cu o anumită, nu am control judiciar cu ea pentru că nu o cunoşteam , putea să mă aresteze în orice moment, certificatul medical în legătură cu pierderea sarcinii şi o serie de alte documente", a declarat, la intrarea în Parchetul General, Andreea Cosma.

Andreea Cosma şi fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploieşti. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploieşti, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus şi o plângere penală împotriva magistraţilor.

Şi Andreea Cosma a fost citată de procurori, însă le-a transmis, până acum, că nu se poate prezenta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici