Deputatul Graţiela Gavrilescu spune că a rămas fără portofel în Bulgaria

Deputatul PNL Graţiela Gavrilescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că i-a fost furat portofelul din geantă în Bulgaria, la sfârşitul săptămânii trecute, rămânând astfel şi fără cartela de vot electronic.

64 afișări
Imaginea articolului Deputatul Graţiela Gavrilescu spune că a rămas fără portofel în Bulgaria

Deputatul Graţiela Gavrilescu spune că a rămas fără portofel în Bulgaria (Imagine: Camera Deputaţilor)

Ea a spus că a mers în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, de vineri până duminică, iar sâmbătă i-a dispărut portofelul din geantă.

"Efectiv, nu ştiu când a fost, în portofel aveam toate actele mele de identitate, cartelele de vot electronic, legitimaţia, bani nu foarte mulţi, dar şi bijuterii de familie, un inel cu smarald, pe care l-am scos de la mână pentru că era prea larg, o cruciuliţă de aur de la Ierusalim şi o cartotecă cu litere chirilice de argint din 1848. Erau ale mele de suflet", a relatat deputatul PNL.

Ea crede că portofelul i-a fost furat la hotel sau la cumpărături.

"Am anunţat Poliţia Hotelului, Poliţia de la Varna. Doamne ajută, că sunt întreagă şi nu mi-au furat şi maşina!", a spus Graţiela Gavrilescu, menţionând că ea a călătorit şi în ţări unde se spune "atenţie la portofel" şi nu a păţit nimic niciodată.

"Să-i poate noroc celui care le-a găsit sau le-a ...", a adăugat deputatul PNL.

La sfârşitul săptămânii trecute, mai mulţi români aflaţi în minivacanţa de 1 Mai în staţiunile Nisipurile de Aur şi Albena au susţinut că le-au dispărut maşinile din faţa hotelurilor în care erau cazaţi. Printre aceştia s-a aflat şi primarul localităţii Clejani, Florin Nidelea, care a spus că i-a dispărut autoturismul BMW X5, din faţa unui hotel din Nisipurile de Aur.

El a susţinut că nu este singurul păgubit şi că şi prietenilor săi, care erau cazaţi tot la Nisipurile de Aur, le-a fost furată maşina, un BMW X6.

Totodată, primarul a spus că ar mai fi dispărut, în aceeaşi noapte, alte cinci maşini ale unor români care erau cazaţi la Albena, însă această informaţie nu a fost confirmată de către autorităţi.

Primarul Nidelea a fost anunţat miercuri de către autorităţile bulgare să se prezinte la sediul Poliţiei din Varna pentru a-şi recupera maşina, care a fost găsită într-o parcare din oraşul bulgar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici