Deputatul Ion Stan: Voi reveni mâine la DNA, să dau o declaraţie. Azi nu am fost ridicat de procurori

Deputatul PSD Ion Stan a declarat, joi, la ieşirea de la DNA, că nu a fost ridicat de ofiţerii anticorupţie, ci s-ar fi prezentat de bună voie, răspunzând astfel unei citaţii emise de anchetatori şi urmând să revină vineri, pentru a da o declaraţie în dosarul penal în care este cercetat.

309 afișări
Imaginea articolului Deputatul Ion Stan: Voi reveni mâine la DNA, să dau o declaraţie. Azi nu am fost ridicat de procurori

Deputatul Ion Stan: Voi reveni mâine la DNA, să dau o declaraţie; azi nu am fost ridicat de procurori (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Este vorba despre un denunţ pentru trafic de influenţă. Urmează să revin mâine (vineri - n.r.), pentru a se prezenta documentele care sunt în dosar şi să fac declaraţiile de vigoare. Am răspuns citaţiei de a veni astăzi (joi - n.r.) la DNA, mâine voi veni din nou, pentru că eu consider că sunt nevinovat. Nu e vorba decât de trafic. (...) Nu vreau să vă spun nimic până mâine. Nu am promis nimănui nimic, nu am promis la nimeni", a arătat demnitarul.

Deputatul Ion Stan a infirmat astfel că ar fi cerut sume de bani de la un denunţător, pentru a-i facilita acestuia diverse servicii, folosindu-se de funcţia sa.

La ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), deputatul a fost escortat la maşină de două gărzi de corp.

Deputatul PSD Ion Stan a fost audiat în Bucureşti, la sediul DNA - Structura Centrală, joi, timp de mai multe ore.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Stan este suspectat de fapte de corupţie şi că în cazul său nu a fost organizat un flagrant.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici