Declaraţia pe propria răspundere şi adeverinţa de la angajator. DESCARCĂ AICI documentele necesare pentru deplasare după ora 20:00 sau 22:00

  • Noile restricţii anti-COVID-19 intră în vigoare în România începând de duminică, 28 martie 2021.
  • Circulaţia va fi restricţionată în anumite intervale orare, în funcţie de rata de incidenţă corespunzătoare fiecărei localităţi în parte.
  • Autorităţile au publicat modelele de adeverinţă de la angajator, respectiv de declaraţie pe proprie răspundere, necesare pentru deplasare în intervalele orare restricţionate.
147035 afișări
Imaginea articolului Declaraţia pe propria răspundere şi adeverinţa de la angajator. DESCARCĂ AICI documentele necesare pentru deplasare după ora 20:00 sau 22:00

Potrivit noilor reglementări, magazinele se închid la ora 18.00 şi intră în vigoare restricţii de deplasare de la ora 20.00 pentru întreaga săptămână, acolo unde incidenţa este de peste 7,5 la mie.

În localităţile în care incidenţa depăşeşte 4 la mie, restricţiile se aplică doar pentru weekend.

Modelele de adeverinţă de la angajator, respectiv de declaraţie pe proprie răspundere pentru cele două intervale orare de restricţionare a circulaţiei în afara locuinţei pot fi descărcate accesând următorul link: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii.

Declaraţia pe propria răspundere martie 2021. Adeverinţă angajator. MODEL ORA 22:00

Modelul declaraţiei pe propria răspundere şi al adeverinţei de la angajator pentru toate localităţile, indiferent de rata de incidenţă (nivelul de răspândire a virusului)

Declaraţia pe propria răspundere martie 2021. Adeverinţă angajator. MODEL ORA 20:00

Modelul declaraţiei pe propria răspundere şi al adeverinţei de la angajator pentru localităţile care depăşesc rata de incidenţă de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici