Deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun” din Parcul Lumea Copiilor, amânată

Primăria Sectorului 4 amână cu o săptămână deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun”, din Parcul Lumea Copiilor, din cauza vremii nefavorabile, odată cu aceasta fiind reprogramată şi inaugurarea Târgului de Crăciun, anunţă autoritatea, printr-un comunicat de presă.

1273 afișări
Imaginea articolului Deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun” din Parcul Lumea Copiilor, amânată

Deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun” din Parcul Lumea Copiilor, amânată

„Deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun”, programată pentru această (sâmbătă - n.red.) seară, se amână pentru săptămâna viitoare! Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii au luat decizia de a inaugura „Orăşelul lui Moş Crăciun” din parcul Lumea Copiilor, vinerea viitore, pe data de 24 noiembrie. Tot atunci se va deschide şi Târgul de Crăciun, la care vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat şi fel de fel de bunătăţi la tot pasul, dar şi patinoarul pe care copiii alături de părinţi se pot distra în voie”, conform sursei citate.

Iniţial, Primăria Sectorului 4 anunţase că Parcul Lumea Copiilor va deveni „Orăşelul lui Moş Crăciun” şi va găzdui, în perioada 18 noiembrie- 31 decembrie, concerte în aer liber, spectacole pentru copii, carusele, patinoar, concursuri cu premii, daruri şi surprize.

Potrivit sursei citate, tot sâmbătă ar fi trebuit să se deschidă şi Căsuţa lui Moş Crăciun, unde copiii pot face poze cu spiriduşii şi pot scrie scrisori, urmând ca pe 15 decembrie va ajunge şi Moşul pentru a se întâlni cu cei mici.

„În toată această perioadă, Orăşelul lui Moş Crăciun va gazdui şi Târgul de Crăciun, care va fi deschis până în luna ianuarie a anului viitor. Aici vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat şi fel de fel de bunătăţi la tot pasul. De la preparate tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă, la nelipsitul cozonac de casă sau aromata turtă dulce, producătorii au pregătit de toate”, comunicase instituţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici