Descinderi în Călăraşi, pentru a fi aduse la audieri 21 de persoane implicate într-un scandal

Poliţiştii din Călăraşi au descins, joi dimineaţa, în mai multe locuinţe din comuna Frumuşani pentru a fi aduse la audieri 21 de persoane, implicate luni seara într-un conflict, informează Poliţia Română.

171 afișări
Imaginea articolului Descinderi în Călăraşi, pentru a fi aduse la audieri 21 de persoane implicate într-un scandal

Descinderi în Călăraşi, pentru a fi aduse la audieri 21 de persoane implicate într-un scandal (Imagine: Shutterstock)

"În urma unei acţiuni dispuse de IGPR, poliţiştii din Călăraşi au descins în această dimineaţă la 13 locuinţe din comuna Frumuşani, judeţul Călăraşi, pentru punerea în aplicare a 21 de mandate de aducere. Suspecţii de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, încăierare, loviri sau alte violenţe, vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri", precizează sursa citată.

Descinderile survin după ce membri unor familii din comuna Frumuşani au produs un conflict pe raza localităţii, luni seara, în care au folosit bâte şi alte obiecte contondente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici