Descinderi în Teleorman, Dâmboviţa şi Bucureşti, pentru căutarea suspecţilor într-un caz de crimă

Poliţiştii efectuează, marţi dimineaţă, şapte percheziţii, în Teleorman, Dâmboviţa şi Bucureşti, în căutarea a cinci persoane suspectate că, în martie, ar fi omorât un tânăr de 23 de ani pentru suma de o sută de lei.

93 afișări
Imaginea articolului Descinderi în Teleorman, Dâmboviţa şi Bucureşti, pentru căutarea suspecţilor într-un caz de crimă

Descinderi în Teleorman, Dâmboviţa şi Bucureşti, pentru căutarea suspecţilor într-un caz de crimă (Imagine din arhivă: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, marţi, că tânărul a fost găsit mort în 29 martie.

El ar fi fost bătut cu pumnii, cu bâte şi cu picioarele, apoi ar fi fost luat cu o maşină şi abandonat în zona de confluenţă dintre Călăraşi şi Dâmboviţa.

Cercetările în acest caz au fost preluate de poliţiştii de la Biroul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici