Descinderi la depozite clandestine de producere a alcoolului, în Dâmboviţa şi Argeş

Sâmbătă, poliţiştii au descins la sedii din Dâmboviţa şi Argeş ale unui producător neautorizat de băuturi alcoolice, în urma percheziţiilor fiind găsite 1,5 tone de băuturi alcoolice produse în afara antrepozitului fiscal şi aproximativ 20 de tone materie primă din care urma să fie produs alcool.

519 afișări
Imaginea articolului Descinderi la depozite clandestine de producere a alcoolului, în Dâmboviţa şi Argeş

Descinderi la depozite clandestine de producere a alcoolului, în Dâmboviţa şi Argeş (Imagine: Liviu Maftei/ Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, agent Raluca Florescu, acţiunea este organizată de poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Dâmboviţa, în colaborare cu poliţişti din Argeş şi cu reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale şi ai Gărzii Financiare.

Astfel, au loc patru percheziţii în localităţile Potlogi (Dâmboviţa) şi Priboieni (Argeş), pentru probarea activităţii infracţionale a unui producător neautorizat de băuturi alcoolice din Argeş, care este distribuitor în mai multe unităţi economice din judeţul Dâmboviţa.

"În urma percheziţiilor făcute la Priboieni poliţiştii au găsit cantitatea de 1,5 tone de băuturi alcoolice produse în afara antrepozitului fiscal autorizat şi aproximativ 20 de tone materie primă care urma să fie folosită pentru producerea de alcool", a declarat reprezentantul Poliţiei Dâmboviţa, precizând că descinderile continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici