Descoperire macabră în Cluj: Trupul unui copil de 8 ani, dat dispărut de 3 zile, a fost găsit în maşina tatălui său. Băiatul fusese înjunghiat

  • Un copil de 8 ani din Cluj, dat dispărut de 3 zile, a fost găsit mort, înjunghiat în maşina tatălui său.
  • Tatăl copilului e dispărut.
45002 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră în Cluj: Trupul unui copil de 8 ani, dat dispărut de 3 zile, a fost găsit în maşina tatălui său. Băiatul fusese înjunghiat

Băieţelul de 8 ani din Cluj-Napoca fusese dat dispărut de acasă în 25 iulie şi era căutat de Poliţie. Acesta a fost găsit marţi mort, într-un sat din zona oraşului Turda.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că băieţelul a fost înjunghiat şi se afla în maşina tatălui său cu care plecase acasă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Trbunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor.

Tatăl este căutat de anchetatori.

IPJ Cluj a anunţat în 25 iulie că un copil în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors.

Poliţia fusese sesizată de mama copilului.

De asemenea, din data de 25 iulie tatăl copilului nu mai poate fi contactat.

Cei doi au plecat cu o Dacie Stepway.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici