Descoperire macabră. Oase umane, probabil ale unui copil, descoperite sub cadă, într-o garsonieră din Gorj. Poliţia a deschis anchetă

Un bărbat din Bâlteni, judeţul Gorj, a descoperit, miercuri seara, sub cada garsonierei în care locuia, mai multe oase umane care se presupune că ar proveni de la un copil. Acesta a anunţat Poliţia Gorj, care a deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15102 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră. Oase umane, probabil ale unui copil, descoperite sub cadă, într-o garsonieră din Gorj. Poliţia a deschis anchetă

Oase umane, probabil ale unui copil, descoperite sub cadă, într-o garsonieră din Gorj. Poliţia a deschis anchetă

Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a declarat, miercuri seara, că bărbatul care a făcut descoperirea cumpărase de curând garsoniera şi urma să o renoveze.

"Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că a găsit nişte fragmente osoase în locuinţa din localitatea Bâlteni, pe care a achiziţionat-o cu câteva luni în urmă şi o renova. Osemintele au fost ridicate de poliţişti şi depuse la SML Gorj pentru stabilirea naturii acestora", a spus Lazăr.

Surse din cadrul anchetei arată că există suspiciunea că oasele, care au fost găsite în baie, sub cadă, ar aparţine unui copil.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici