Descoperire macabră: un bărbat din Buzău, divorţat recent, a fost găsit carbonizat într-o maşină

Trupul unui bărbat de 41 de ani, din Buzău, divorţat recent, a fost găsit carbonizat, în noaptea de joi spre vineri, în maşina pe care o parcase în faţa casei. Din primele verificări, bărbatul s-a închis în autoturism, s-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc.

715 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră: un bărbat din Buzău, divorţat recent, a fost găsit carbonizat într-o maşină

Bărbat din Buzău, divorţat recent, găsit carbonizat după s-a închis în maşină şi şi-a dat foc

Pompierii au fost solicitaţi, în noaptea de joi spre vineri, să stingă un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe o stradă din Râmnicu Sărat. După stingerea flăcărilor, în maşină, pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 41 de ani.

„Fiind noapte, incendiul a fost observant târziu. Rudele bărbatului ne-au alertat, ele observând focul din casă. Când am ajuns, arderea era generalizată. După lichidare, în interiorul maşinii am găsit un bărbat carbonizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că, din primele verificări, este vorba de o sinucidere.

Bărbatul divorţase şi se afla în proces de partaj, având, în ultima perioadă, o stare depresivă şi ar mai fi avut tentative de sinucidere.

În noaptea de joi spre vineri, s-a închis în maşina parcată în faţa casei, s-a stropit cu benzină apoi şi-a dat foc, au spus sursele citate.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici