Descoperire şocantă la mare. O tânără înecată, găsită în zona plajei din Vama Veche

O tânără de 19 ani, din localitatea Vâlcelele, judeţul Constanţa, a fost găsită moartă, luni, în dreptul plajei „La Baldachine” din Vama Veche.

6562 afișări
Imaginea articolului Descoperire şocantă la mare. O tânără înecată, găsită în zona plajei din Vama Veche

O tânără a fost găsită înecată în zona plajei din Vama Veche

Potrivit Poliţiei Constanţa, tânăra a fost găsită luni dimineaţa de persoane care au venit la plajă şi au sesizat Poliţia Mangalia.

Oamenii au spus, la 112, că au observat fata, în dreptul plajei ,,La Baldachine", din staţiunea Vama Veche.

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre o tânără de 19 ani, din localitatea Vâlcelele, judeţul Constanţa.

Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă şi a fost depus la morga Spitalului municipiului Mangalia pentru necropsie.

Taguri:
înec,
plajă,
vama veche

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici