Detalii în cazul bancomatului aruncat în aer în Sinaia: Hoţii au filat zona şi au ocolit camerele

Apar noi detalii în cazul bancomatului aruncat în aer, luni, în Sinaia. Cei doi hoţi au filat zona zile la rând, şi-au plănuit atacul şi au ocolit zonele în care se aflau camerele de supraveghere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2645 afișări
Imaginea articolului Detalii în cazul bancomatului aruncat în aer în Sinaia: Hoţii au filat zona şi au ocolit camerele

Detalii în cazul bancomatului aruncat în aer în Sinaia: Hoţii au filat zona şi au ocolit camerele

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi indivizi care au dat atacul la bancomatul din Sinaia, aflat la un hotel din apropierea Castelului Peleş, au filat înainte zona timp de mai multe zile. Astfel, ei ar fi reuşit să ocolească toate camerele de supraveghere.

Deocamdată, nu se ştie suma cu care au reuşit să fugă după ce au aruncat bancomatul în aer. Cert este că în data de 5 februarie bancomatul a fost alimentat cu suma de 50.000 de lei. Poliţiştii au găsit aproximativ 16.000 de lei, pe jos, lângă bancomatul aruncat în aer, dar nu se cunoaşte câţi bani au fost retraşi din momentul alimentării bancomatului şi până când a fost dat atacul.

Sursele citate au mai precizat că după ce au aruncat în aer bancomatul cei doi bărbaţi, care purtau cagule, au fugit prin pădure, câţiva kilometri, până la ieşire din Sinaia spre Buşteni.

Atacaul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, iar poliţiştii au fost alertaţi în jurul orei 4.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici