Detaşat după scandalul URSULUI împuşcat în oraş, şeful Poliţiei Sibiu a revenit la în funcţia deţinută anterior. Motivarea instituţiei pentru o asemenea decizie

Comisarul-şef Tiberiu Iulian Ivancea, care a fost detaşat de la conducerea Poliţiei Sibiu, în noiembrie 2016, după ce un urs care s-a plimbat pe străzile din centrul Sibiului a fost împuşcat în oraş, a revenit, de miercuri, la conducerea IPJ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1591 afișări
Imaginea articolului Detaşat după scandalul URSULUI împuşcat în oraş, şeful Poliţiei Sibiu a revenit la în funcţia deţinută anterior. Motivarea instituţiei pentru o asemenea decizie

Şeful Poliţiei Sibiu, detaşat după scandalul ursului împuşcat în oraş, a revenit la postul deţinut

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, comisarul şef Tiberiu Iulian Ivancea a revenit în funcţie cu acordul Ministerului Afacerilor Interne.

„Începând de astăzi (miercuri – nr.), la cerere, şi cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, domnul comisar şef Tiberiu Ivancea a revenit pe funcţia deţinută la IPJ Sibiu, respectiv de şef al inspectoratului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În luna noiembrie 2016, şeful Poliţiei Sibiu, comisarul-şef Ivancea, a fost detaşat temporar ca director adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, fiind înlocuit de comisarul-şef Costel Giurcă, de asemenea, detaşat temporar de la Direcţia Control Intern din cadurl IGPR.

Schimbările de la vârful Poliţiei din Sibiu au fost generate de scandalul izbucnit după ce un urs care s-a plimbat pe străzile oraşului, printre oameni, la jumătate lunii octombrie 2016, a fost împuşcat într-o curte, cazul dezvăluind lipsa de pregătire a autorităţilor în astfel de situaţii, pentru că nu există, la nivel naţional, un protocol de intervenţie în aceste cazuri.

Ancheta în cazul ursului împuşcat după ce a fost alergat cu maşinile de poliţie şi împuşcat, ulterior, într-o curte, a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici