Deţinut condamnat pentru furt, evadare de la un punct de lucru din Capitală/ Poliţiştii solicită ajutorul cetăţenilor pentru găsirea fugarului

Un deţinut de la Penitenciarul Bucureşti Jilava, condamnat pentru furt calificat, a fugit, vineri, de la punctul de lucru unde presta activităţi. Bărbatul este căutat de poliţiştii din Ilfov şi Teleorman. Forţele de ordine solicită ajutorul cetăţenilor pentru găsirea individului.

585 afișări
Imaginea articolului Deţinut condamnat pentru furt, evadare de la un punct de lucru din Capitală/ Poliţiştii solicită ajutorul cetăţenilor pentru găsirea fugarului

Un deţinut condamnat pentru furt calificat a evadat de la punctul de lucru din Capitală

Deţinutul, condamnat la 5,8 ani pentru furt calificat, a fugit în timp ce presta activităţi lucrative, în sectorul 5 al Capitalei, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Instituţia precizează că au fost luate măsuri pentru blocarea căilor de acces şi au fost trimise mai multe echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava. În căutarea bărbatului se implică şi Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov, Poliţia de Frontieră, DGPMB şi IPJ Teleorman.

Sursa citată adaugă că a fost deschisă o anchetă administrativă pentru a stabili circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor menţionează că deţinutul are 32 de ani, înălţimea - 1,75 m, ochi căprui, păr şaten închis. Bărbatul are un tatuaj pe braţul stâng, purta un tricou negru, pantaloni negri şi avea o şapcă, la fel, de culoare neagră. Individul purta pantofi de tip sport de culoare neagră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici