Deţinuţii de la Penitenciarul Codlea şi-au donat raţia de pâine pentru sinistraţi

Aproximativ 400 de deţinuţi de la Penitenciarul Codlea, judeţul Braşov, au donat, joi, raţia de pâine şi alimentele aferente pregătirii mesei de prânz, respectiv ulei, bulion şi paste făinoase, pentru sinistraţii din zonele afectate de zăpadă.

241 afișări
Imaginea articolului Deţinuţii de la Penitenciarul Codlea şi-au donat raţia de pâine pentru sinistraţi

Deţinuţii de la Penitenciarul Codlea şi-au donat raţia de pâine pentru sinistraţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP))

Penitenciarul Codlea a anunţat, joi, într-un comunciat, că instituţia s-a alăturat campaniei umanitare iniţiată de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, pentru ajutorarea locuitorilor din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din ultima perioadă, atât prin aportul personalului cât şi al persoanelor private de libertate.

"Astfel, din sumele de bani donate de lucrătorii de penitenciar au fost achiziţionate conserve, iar în paralel, 363 de persoane private de libertate din cele 680 custodiate, şi-au arătat solidaritatea prin donarea raţiei de pâine corespunzătoare zilei de astăzi (joi - n.r.) şi a alimentelor aferente preparării mesei de prânz (363 de pâini, paste făinoase, ulei, bulion)", se arată în comunicatul instituţiei, semnat de comisarul de penitenciare, Dan Rusu.

Produsele colectate vor fi transportate către Centrul judeţean de colectare a donaţiilor. Totodată, Penitenciarul Codlea şi-a arătat disponibilitatea de a sprijini activităţile de deszăpezire pe plan local în zonele cu probleme, în regim de voluntariat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici