Deţinutul condamnat pentru omor, care a evadat din Penitenciarul Poarta Albă, prins

Deţinutul care a evadat joi din Penitenciarul Poarta Albă a fost găsit, după doar câteva ore, în zona localităţii Tişiţa, într-o maşină, ca pasager, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Poliţiei Vrancea.

1357 afișări
Imaginea articolului Deţinutul condamnat pentru omor, care a evadat din Penitenciarul Poarta Albă, prins

Un deţinut condamnat pentru omor a evadat din Penitenciarul Poarta Albă. Alertă maximă în Constanţa

„A fost identificat în trafic, într-o maşină, în urma filtrelor instituite. A fost prins în zona localităţii Tişiţa. În prezent este în custodia noastră şi va fi dus în Penitenciarul Focşani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Bogdan Toader,

Un deţinut condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, a evadat joi.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, Valentin Perdeicu, condamnat la 20 de ani pentru omor, a părăsit, joi dimineaţă, punctul de lucru la care era repartizat, respectiv SC Avicola SA din localitatea Lumina, judeţul Constanţa.

Acesta făcea parte dintr-un grup de 13 deţinuţi care făceau munci necalificate, sub supraveghere.

”Persoana privată de libertate executa pedeapsa în regim deschis şi urma să fie analizată în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată în luna decembrie 2017”, arată reprezentanţii instituţiei.

Conducerea penitenciarului a dispus începerea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele în care a reuşit să fugă deţinutul.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici