Deţinutul de la Jilava, care a evadat miercuri dimineaţă, a fost găsit înjunghiat

Deţinutul de la Jilava care a evadat, miercuri dimineaţă, de la punctul de lucru din afara penitenciarului la care era repartizat, a fost găsit, în jurul orei 18.30, fiind înjunghiat în abdomen, potrivit reprezentanţilor închisorii.

410 afișări
Imaginea articolului Deţinutul de la Jilava, care a evadat miercuri dimineaţă, a fost găsit înjunghiat

Deţinutul de la Jilava, care a evadat miercuri dimineaţă, a fost găsit înjunghiat (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Deţinutul, pe nume Dumitru Daniel Sandu, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit de o echipă mixtă, formată din angajaţi ai Poliţiei Oraşului Măgurele şi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, în holul unui bloc din localitatea Măgurele, judeţul Ilfov.

Întrucât el prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului, a fost solicitată intervenţia unui echipaj SMURD Bucureşti. Pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate, deţinutul a fost prezentat, sub escortă, la un spital din reţeaua publică de sănătate, urmând ca organele abilitate sa elucideze cauzele producerii acestui eveniment.

Dumitru Daniel Sandu a părăsit, miercuri, în jurul orei 11.00, un punct de lucru exterior al Penitenciarului Bucureşti Jilava. El este condamnat definitiv la 2 ani şi 9 luni de închisoare pentru furt calificat, pedeapsă pe care o executa în regim semideschis.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele în care a evadat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici