Deţinutul evadat de la Penitenciarul Oradea a fost prins. Nu a opus rezistenţă

Deţinutul Felegyhazi Şandor, în vârstă de 32 de ani, care a părăsit, vineri, un punct de lucru exterior de pe raza municipiului Oradea, a fost prins sâmbătă de poliţiştii de la ordine publică - Poliţia Municipiului Oradea din cadrul IPJ Bihor, şi nu a opus rezistenţă.

1354 afișări
Imaginea articolului Deţinutul evadat de la Penitenciarul Oradea a fost prins. Nu a opus rezistenţă

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Oradea a fost prins. Nu a opus rezistenţă

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Oradea transmis, sâmbătă, părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare, iar bărbatul riscă închisoare de la şase luni la trei ani.

„Deţinutul Felegyhazi Şandor, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale, care a părăsit, vineri, un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Oradea, a fost capturat, sâmbătă, în jurul orei 18,30, în Oradea, de poliţiştii de la ordine publică - Poliţia Municipiului Oradea din cadrul IPJ Bihor. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă. Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, se arată în documentul citat.

Conducerea Penitenciarului Oradea a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Deţinutul a părăsit punctul de lucru, vineri, în jurul orei 13, unde desfăşura activităţi lucrative de igienizare spaţii verzi în exteriorul locului de deţinere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici