Deţinutul evadat în timp ce lucra în afara penitenciarului de la Timişoara,prins în scurt timp de poliţişti

Un deţinut închis la penitenciarul din Timişoara, care se afla la muncă într-un punct de lucru exterior, a evadat, vineri, acesta fiind prins în scurt timp de către poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

188 afișări
Imaginea articolului Deţinutul evadat în timp ce lucra în afara penitenciarului de la Timişoara,prins în scurt timp de poliţişti

Deţinutul evadat în timp ce lucra în afara penitenciarului de la Timişoara,prins în scurt timp de poliţişti

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un bărbat în vârstă de 40 de ani, închis pentru furt calificat la Penitenciarul „Popa Şapcă" din Timişoara, a evadat dintr-un punct de lucru exterior, unde se afla la muncă, vineri, în zona Şagului.

Oamenii legii au constatat dispariţia deţinutului în timpul unui control şi au dat imediat alarma.

În scurt timp, bărbatul de 40 de ani a fost prins în zona în care era la muncă de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 de Poliţie din Timişoara.

Acesta era închis în regim semi-deschis în cadrul Penitenciarului „Popa Şapcă" din Timişoara şi mai avea de ispăşit o pedeapsă de doar două luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici