Deversări de dejecţii pe un câmp din apropierea râului Teleorman. Autorităţile din Argeş au deschis o anchetă - GALERIE FOTO

IPJ Argeş, OSPA, Garda de Mediu şi Apele Române fac o anchetă în cazul unor deversări de dejecţii pe un câmp din apropierea râului Teleorman, de la o fermă de porci din oraşul Costeşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

323 afișări
Imaginea articolului Deversări de dejecţii pe un câmp din apropierea râului Teleorman. Autorităţile din Argeş au deschis o anchetă - GALERIE FOTO

Deversări de dejecţii pe un câmp din apropierea râului Teleorman. Autorităţile din Argeş au deschis o anchetă - GALERIE FOTO

Vezi mai jos GALERIA FOTO 

Poliţiştii din Argeş, în colaborare cu reprezentanţi ai Oficiului de Studii Pedologice şi Agrochimice Argeş, ai Gărzii de Mediu şi ai Apelor Române, fac un control, marţi, la o fermă de porci din oraşul Costeşti şi la abatorul din zonă, în baza unui dosar penal întocmit pentru poluarea solului sau a mediului înconjurător prin evacuarea unor deşeuri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, poliţiştii care participă la verificări au găsit o conductă prin care de la o fermă de porci din Costeşti erau deversate dejecţiile pe un câmp din apropierea râului Teleorman.

"Se vor ridica probe de apă şi sol, care urmează să fie trimise la analize şi în fucţie de acestea şi de rezultatele întregii anchete vor fi dispuse măsurile legale", a declaratm corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Totodată, Alexandru Vâjan, reprezentant al Gărzii de Mediu Argeş, a declarat că rezultatele analizelor de apă şi sol prelevate vor fi finalizate zilele următoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici