VIDEO  George Simion a avut public neprietenos, la discursul ţinut liceul pe care l-a absolvit

Liderul AUR a fost invitat azi de conducerea instituţiei să deschidă noul al şcolar, însă nu toţi elevii i-au aplaudat discursul.

4154 afișări
Imaginea articolului George Simion a avut public neprietenos, la discursul ţinut liceul pe care l-a absolvit

George Simion, liderul partidului AUR, ar fi fost huiduit, luni, la deschiderea anului şcolar de la Liceul Gheorghe Lazăr din Bucureşti, potrivit martorilor oculari.

O parte dintre liceeni l-au contestat pe Simion, în momentul în care acesta s-a apropiat de microfon, pentru a lua cuvântul. Simion a primit dezaprobare şi când a spus că ”pe mulţi dintre voi vă ştiu de pe TikTok şi Facebook”.

„Întâmplător am fost azi la deschiderea şcolară de la Lazăr, unde a venit George Simion, şi am studiat reacţiile elevilor. Vreo doi au urat ironic, vreo opt l-au huiduit de a răsunat toată curtea, dar grosul au rămas la fel de plictisiţi cum erau la toţi ceilalţi politicieni în sacou veniţi să vâneze imagine", a scris un martor ocular, pe Facebook.

Pe pagina lui de Facebook, Simion a pus un video în care apare mărşăluind prin liceul pe care l-a absolvit. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici