Dezbatere publică, luni, la Primăria Capitalei pe teme precum managementul traficului, parcaje sau fondul imobiliar

Primăria Municipiului Bucueşti (PMB) organizează, luni, o şedinţă de dezbatere publică, în care se vor discuta mai multe proiecte de hotãrâre referitoare la aprobarea regulamentelor unor servicii publice, printre care cel al managementului traficului.

338 afișări
Imaginea articolului Dezbatere publică, luni, la Primăria Capitalei pe teme precum managementul traficului, parcaje sau fondul imobiliar

Dezbatere publică, luni, la Primăria Capitalei pe teme precum managementul traficului, parcaje sau fondul imobiliar

Proiectele supuse dezbaterii publice de luni vor fi afişate pe site-ul PMB până la data de 15 februarie, termen până la care bucureştenii pot trimite sugesti sau recomandări.

Unul dintre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi a dezbaterii se referă la traficul din Capitală, respectiv „ proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Oportunitate privind modalitatea de delegare a gestiunii Serviciului de management al traficului în municipiul Bucureşti şi a Caietului de Sarcini al serviciului public de administrare a domeniului public şi privat pentru asigurarea Managementului Traficului în municipiul Bucureşti”, se arată într-un comunicat al PMB, remis MEDIAFAX.

„Studiul de oportunitate este realizat în vederea alegerii variantei optime de gestiune pentru serviciul public de management al traficului în muncipiul Bucureşti (…) Principalele activităţi care vor fi prestate în cadrul serviciului de management al traficului în municipiul Bucureşti sunt: elaborarea studiilor de trafic, organizarea circulaţiei rutiere şi optimizarea traseelor, realizarea şi întreţinerea în perfectă stare de funcţionare a instalaţiilor de dirijare a circulaţiei, a semafoarelor, a indicatoarelor rutiere şi marcajelor, perfecţionarea şi modernizarea mijloacelor de semnalizare şi avertizare rutieră şi de dirijare a circulaţiei”, se arată în proiectul de hotârâre privind gestionarea serviului de management al traficului.

De asemenea, pe ordinea de zi se mai găsesc proiecte privind aprobarea Regulamentului serviciului public de administrare a parcajelor aparţinând domeniului public şi privat al municipiului Bucureşti, aprobarea Studiului de oportunitate privind modalitatea de gestiune a serviciului de iluminat public în Bucureşti şi a Caietului de sarcini al serviciului de iluminat public, aprobarea Regulamentului serviciului public de administrare a fondului imobiliar aflat în domeniul public şi privat al Municipiului Bucureşti şi în domeniul privat al statului, aprobarea studiului de oportunitate privind serviciul de administrare a fondului imobiliar aflat în domeniul public şi privat al Municipiului Bucureşti şi în domeniul privat al statului şi a caietului de sarcini al serviciului public de administrare a fondului imobiliar aflat în domeniul public şi privat al Municipiului Bucureşti şiîn domeniul privat al statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici