Dezvăluire senzaţională din Argentina: „Maradona a fost îngropat fără inimă”

Potrivit doctorului Nelson Castro, organul vital i-a fost extras pentru a studia mai bine cauzele morţii lui Diego.

1448 afișări
Imaginea articolului Dezvăluire senzaţională din Argentina: „Maradona a fost îngropat fără inimă”

Dezvăluire senzaţională din Argentina: „Maradona a fost îngropat fără inimă”

Un an fără 3 zile a trecut de la moartea lui Diego Armando Maradona. Un deces din cauza „edemului pulmonar acut rezultat din insuficienţă cardiacă”, aşa cum se menţionează în raportul medical al decesului.

Dar, din Argentina a apărut o informaţie senzaţională, oferită de medicului şi jurnalistului Nelson Castro, care tocmai a publicat o carte intitulată „Sănătatea lui Diego: povestea adevărată”.

Întrebat la televizor în direct dacă Maradona a fost îngropat fără inima lui”, Castro a răspuns Da, dezvăluind şi un plan nebun de a fura inima lui Diego:

„Era un grup de ultraşi de la Gimnasia care plănuiau să facă raid şi să extragă inima, dar au eşuat. Inima îi fusse deja extrasă, pentru a o studia, şi pentru a înţelege cauza morţii. Deci da, a fost îngropat fără inimă”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici