Dezvăluiri şocante ale unui ambulanţier din Câmpulung: Nu ne testează deşi am avut contact direct cu bolnavi de COVID 19. Ne temem pentru vieţile noastre

  • Un ambulanţier din Câmpulung a povestit că merg la intervenţii neprotejaţi, fără echipamente
  • Personalul nu este testat chiar dacă a intrat în contact cu caz confirmat de COVID 19
  • De teamă să nu îşi îmbolnăvească familiile mulţi ambulanţieri nu vor să mai meargă acasă
13058 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri şocante ale unui ambulanţier din Câmpulung: Nu ne testează deşi am avut contact direct cu bolnavi de COVID 19. Ne temem pentru vieţile noastre

Dezvăluiri şocante ale unui ambulanţier din Câmpulung: Nu ne testează deşi am avut contact direct cu bolnavi de COVID 19, în speranţa că suntem asimtomatici şi venim la muncă

Rănile din sistemul sanitar din România ies la iveală pe zi ce trece tot mai bine. Dezvăluirile unui ambulanţier din Câmpulung nu fac decât să arate mai bine care sunt realităţile acestor zile.

“Mergem la caz de COVID 19 cu costume de zugrav şi mănuşi. Noi strângem bani, alergăm pe la firme să ne cumpărăm echipamente de protecţie”, a povestit sub anonimat un ambulanţier pentru MEDIAFAX.

“Ne temem pentru viaţa noastră şi a familiilor noastre, dar nu ne aude nimeni. Nu suntem nişte laşi, cum se tot spune, dar suntem total neprotejaţi. Dacă ceri echipament de protecţie sau spui că nu mergi pentru că nu îl ai eşti ameninţat de conducere cu dosar penal”, a mai povestit acesta.

Omul a spus că în ultimele zile au mers la cazuri suspecte sau chiar confirmate fără costume şi că în rândul celor de la Serviciul de Ambulanţă Argeş sunt oameni cu simptome ale noulului coronavirus.

“Nu se fac testari dacă ai avut contact tocmai în speranţa că suntem asimptomatici şi venim în continuare la job. Am cerut să fim testaţi şi ni s-a spus că nu”, spune ambulanţierul din Câmpulung.

De teamă să nu îşi îmbolnăvească familiile, mulţi au cerut să fie rechiziţionat un hotel şi să fie toţi cazaţi acolo, fără să mai meargă acasă, a povestit sursa pentru MEDIAFAX.

Pe de altă parte şefa SAJ Argeş dr. Luminiţa Paul neagă acuzaţiile aduse. “Avem echipamente complete, viziere, măşti, mănuşi. Sunt nereale afirmaţiile”, a declarat aceasta pentru MEDIAFAX.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici