Dialog cutremurător: Soldat rus judecat la Kiev şi-a cerut iertare în sala de judecată

Procesul soldatului rus Vadim Şişimarin, în vârstă de 21 de ani, a fost reluat astăzi la Kiev, cu o confruntare puternică între soldat şi văduva bărbatului pe care l-a ucis.

2414 afișări
Imaginea articolului Dialog cutremurător: Soldat rus judecat la Kiev şi-a cerut iertare în sala de judecată

Soldat rus judecat la Kiev şi-a cerut iertare în sala de judecată

Katerina Shelipova s-a ridicat în instanţă şi l-a întrebat pe tânărul de 21 de ani ce s-a simţit când i-a ucis soţul, Oleksandr, în vârstă de 62 de ani, şi dacă regretă crima sa.

Soldatul şi-a recunoscut vinovăţia şi a cerut iertare.

„Dar înţeleg că nu vei putea să mă ierţi”, a adăugat el.

„Spune-mi te rog, de ce ai venit aici? Să ne protejezi?”, a întrebat Shelipova, invocând justificarea preşedintelui rus Vladimir Putin privind invadarea Ucrainei.

„Să ne protejezi de cine? M-ai protejat de soţul meu, pe care l-ai ucis?”, a mai întrebat femeia. Soldatul nu a răspuns.

Rusul riscă să fie condamnat la o pedeapsă cuprinsă între 10 ani şi închisoare pe viaţă. Sau ar putea face parte dintr-un schimb de prizonieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici