DIICOT: 72 de persoane audiate într-un caz de trafic de droguri, pe Valea Prahovei

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) audiază 72 de persoane într-un caz de trafic de droguri pe Valea Prahovei, acestea fiind aduse în urma a 13 percheziţii desfăşurate miercuri dimineaţă.

841 afișări
Imaginea articolului DIICOT: 72 de persoane audiate într-un caz de trafic de droguri, pe Valea Prahovei

DIICOT: 72 de persoane audiate într-un caz de trafic de droguri, pe Valea Prahovei (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Miercuri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au efectuat 13 percheziţii domiciliare în mai multe localităţi din judeţul Prahova acţiunea vizând destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri de risc.

Concret, în perioada septembrie 2012 - februarie 2013, în mod repetat, membrii grupării formate din 15 persoane au comercializat importante cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis şi rezină de cannabis (haşiş) provenită din Spania, către aproximativ o sută de consumatori de pe Valea Prahovei, mulţi dintre aceştia fiind elevi şi studenţi.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au fost conduse în vederea audierii 72 de persoane.

Percheziţiile şi mandatele de aducere au fost puse în executare cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti şi a poliţiştilor din cadrul SPIR Prahova, iar suportul tehnic a fost asigurat de Serviciul de Operaţiuni Speciale Ploieşti.

Învinuiţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici