Dilema „voucherelor de vacanţă”. Orban anunţă în mod oficial că nu se emit altele noi. Motivul este risipa

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că nu vor fi emise noi vouchere de vacanţă, pentru că sunt valabile, în continuare, cele acordate anterior.

7434 afișări
Imaginea articolului Dilema „voucherelor de vacanţă”. Orban anunţă în mod oficial că nu se emit altele noi. Motivul este risipa

Dilema „voucherelor de vacanţă”. Orban anunţă în mod oficial că nu se emit noi. Motivul este risipa

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a fost întrebat, în conferinţă de presă, dacă vor fi emise, anul acesta vouchere de vacanţă, iar acesta a spus că nu se vor emite unele noi.

„Rămân valabile voucherele de vacanţă care au fost emise anterior şi care pot fi folosite în cursul anului 2021. Nu se emit noi vouchere de vacanţă pentru că sunt vouchere de vacanţă care sunt valabile în continuare în cursul anului 2021”, a spus Orban.

Radu Oprea, de la PSD, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că are informaţii că voucherele de vacanţă, cu care erau obişnuiţi românii care lucrează la stat, nu vor mai fi acordate în acest an, considerând că aceasta este o lovitură în plus pentru HoReCa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
voucher,
vacanţă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici