Din 2020 şi fetele pot da admitere la şcoala de pompieri. Anunţul Ministerului de Interne

Începând cu anul 2020, la admiterea pentru şcoala de pompieri se pot înscrie şi fetele, informează Ministerul de Interne, care precizează că tinerele trebuie să îndeplinească aceleaşi condiţii ca şi băieţii. Pentru admiterea de anul viitor, sunt scoase la concurs 300 locuri, care sunt la comu.

657 afișări
Imaginea articolului Din 2020 şi fetele pot da admitere la şcoala de pompieri. Anunţul Ministerului de Interne

Din 2020 şi fetele pot da admitere la şcoala de pompieri. Anunţul Ministerului de Interne

„Din 2020 şi fetele pot da admitere la şcoala de pompieri! Pentru a se înscrie la examen, fetele vor trebui să îndeplinească aceleaşi condiţii ca şi băieţii, şi anume: - să aibă diplomă de bacalaureat; - 18 ani împliniţi; - să nu fie urmărite penal;
- media generală la purtare în liceu să nu fie mai mică de 9”, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI), printr-o postare pe Facebook.

Pentru examenul de admitere din ianuarie 2020 vor fi scoase la concurs 300 de locuri, dintre care 275 sunt pentru subofiţeri pompieri şi 25 pentru maiştri militari. Locurile sunt la comun, băieţi şi fete, mai arată MAI.

Cursurile încep în februarie şi se vor încheia în luna decembrie, iar tinerii interesaţi se pot înscrie la concursul de admitere la sediile ISU judeţene unde îşi au domiciliul sau la sediul ISU Bucureşti-Ilfov, până la data de 15 noiembrie 2019.

Taguri:
mai,
pompieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici