Din 900.000 de copii, doar 250.000 vor primi tablete pentru şcoala online. Ce se întâmplă cu restul elevilor

  • Statul a asigurat buget pentru 250.000 de tablete dedicate începutului an şcolar în sistem online
  • Totuşi, 900.000 de elevi ar avea nevoie de aceste dispozitive pentru cursuri
  • Liderul PNL nu ştie care va fi situaţia celorlalţi elevi
1283 afișări
Imaginea articolului Din 900.000 de copii, doar 250.000 vor primi tablete pentru şcoala online. Ce se întâmplă cu restul elevilor

Din 900.000 de copii, doar 250.000 vor primi tablete pentru şcoala online. Ce se întâmplă cu restul elevilor

În cadrul conferinţei de presă din cursul zilei de azi, Ludovic Orban a afirmat că este alocat un buget pentru achiziţia a 250.000 de tablete, în vederea noului an şcolar care se va derula în regim online. 
 
Totuşi, ar fi nevoie de un total de 900.000 de tablete pentru ca toţi elevii să urmeze cursurile, însă Orban se bâlbâie atunci când trebuie să justifice diferenţa. 
 
Liderul PNL a declarat că cifra (250.000) reprezintă „rezultatul unei centralizări, după consultarea părinţilor”. „Prezentarea de cifre este un lucru care trebuie analizat cu maximă seriozitate”, a adăugat Orban.
 
Mai mult, există şi judeţe care au un număr mic de îmbolnăviri, iar elevii care locuiesc aici nu ştiu dacă şcoala se va face online sau în format clasic, pentru că liderul PNL nu are niciun răspuns.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici