Din ciclul „nu faceţi aşa ceva acasă”: un bărbat a găsit pe un câmp un proiectil neexplodat şi l-a luat cu el

Un bărbat a găsit pe un câmp din Giurgiu un proiectil neexplodat şi l-a dus acasă, fără să îşi dea seama de pericol.

551 afișări
Imaginea articolului Din ciclul „nu faceţi aşa ceva acasă”: un bărbat a găsit pe un câmp un proiectil neexplodat şi l-a luat cu el

Imagine de arhivă

Proiectilul exploziv a fost găsit, sâmbătă după-amiază, pe un câmp din localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu.

Bărbatul nu şi-a dat seama de pericol, l-a ridicat şi l-a dus acasă.

„Din fericire, ceilalţi membri ai familiei au anunţat autorităţile pentru că au bănuit că obiectul respectiv face parte din categoria muniţiei neexplodate. Pirotehnicienii din cadrul ISU Giurgiu s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că este vorba despre un proiectil exploziv, de calibrul 100 mm. Muniţia a fost ridicată şi transportată în siguranţă, urmând să fie distrusă în poligonul de specialitate”, a transmis ISU Giurgiu.

Luna aceasta au mai fost descoperite un proiectil exploziv de calibrul 76 mm şi un focos fuzant în pădurea din localitatea Calugăreni şi pe un teren agricol din Stoeneşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
proiectil,
giurgiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici