Dintr-o casă din Reşiţa s-au furat 100.000 de euro

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut marţi, fiind bănuit că a furat 100.000 de euro dintr-o casă din Reşiţa.

506 afișări
Imaginea articolului Dintr-o casă din Reşiţa s-au furat 100.000 de euro

Dintr-o casă din Reşiţa s-au furat 100.000 de euro

Poliţiştii din Caraş-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, au făcut, marţi, 3 percheziţii domiciliare într-un dosar privind furtul sumei de 100.000 de euro dintr-o locuinţă din Reşiţa, faptă sesizată în august a.c.

În urma percheziţiilor a fost găsită şi indisponibilizată o sumă importantă de bani, precum şi o armă neletală supusă autorizării, deţinută ilegal.

Percheziţiile au fost efectuate la 3 adrese din Reşiţa, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat de 36 de ani, din oraş, care a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat procurorului cu propunere legală, informează IPJ Caraş-Severin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
furt,
bani,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici