Director STB: Vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi

Director general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, a spus, la Videoconferinţa ZF Visa „Mobilitate urbană în era plăţilor digitale”, că STB va implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi, pentru a nu mai fi nevoie ca aceştia să se prezinte lunar la ghişee.

433 afișări
Imaginea articolului Director STB: Vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi

Director STB: Vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi

„În viitor, ca urmare a implicării municipalităţii şi a Ministerului de Transport vom implementa un abonament pe 12 luni pentru elevi şi studenţi, astfel încât să nu fie nevoiţi să se prezinte în fiecare lună”, a spus el.

Ce a mai spus Adrian Criţ la ZF Visa “Mobilitate urbană în era plăţilor digitale”:

„Anul 2011 a fost o perioadă de răscruce, pentru că, începând cu luna iunie, noi am renunţat la tot ceea ce înseamnă bilete de hârtie. Am început să folosim doar plăţi cu cardul eliberat de STB. Tot în acel an am dezvoltat parteneriate cu BCR şi BRD pentru utilizarea plăţii cu cardul bancar.

În momentul de faţă avem 400 de vehicule unde se poate face plata online cu cardul şi de asemenea avem 130 de vehicule hibrid. În plus, practic pe 3 linii de tramvai putem folosi plata cu cardul.

Vânzările de titluri de călători în zona de online au crescut de circa 3 ori în ultimul an. Cu crescut atât vânzările prin aplicaţie, cât şi prin utilizarea plăţii prin SMS”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici