Directorii din Primăria Sectorului 5, scoşi pe teren de primar:Trebuie să vadă problemele din sector

  • Directorii din Primăria Sectorului 5 din Bucureşti au fost scoşi pe teren de primarul Cristian Popescu Piedone.
  • Directorii, viceprimarii şi city managerul au fost invitaţi să urce în patru microbuze, puse la dispoziţie de Primărie. Scopul vizitei a fost ca directorii „să vadă situaţia reală din Sectorul 5 şi să afle care sunt problemele cetăţenilor”.
  • Primarul le-a cerut directorilor ca la finalul vizitei de lucru să întocmească un raport.
6049 afișări
Imaginea articolului Directorii din Primăria Sectorului 5, scoşi pe teren de primar:Trebuie să vadă problemele din sector

Directorii din Primăria Sectorului 5 din Bucureşti au fost scoşi pe teren de primarul Cristian Popescu Piedone. Ei trebuie să vadă problemele din sector, a fost mesajul edilului şef care aşteaptă rapoarte scrise de la fiecare director.

Vizita de lucru s-a produs miercuri, potrivit deciziei primarului Cristian Piedone Popescu. Directorii, viceprimarii şi city managerul au fost invitaţi să urce în patru microbuze, puse la dispoziţie de Primărie. Scopul vizitei a fost ca directorii „să vadă situaţia reală din Sectorul 5 şi să afle care sunt problemele cetăţenilor”.

Primarul Piedone le-a cerut directorilor ca la finalul vizitei de lucru să întocmească un raport, în funcţie de domeniul de activitate din Direcţia pe care o conduc, pe care să îl prezinte la cabinetul primarului.

„V-am promis că angajaţii Primăriei Sectorului 5 vor ieşi din birourile confortabile pentru a vedea exact care sunt problemele cu care vă confruntaţi. Astăzi se întâmplă acest lucru. Directorii, alături de viceprimari şi City Manager se află în acest moment pe străzile din sector. Vă rog pe voi, cetăţenii din Sectorul 5, să nu ezitaţi să îi abordaţi, să le spuneţi ce lucruri avem de rezolvat. Directorii vor merge pe teren şi în perioada următoare. În fiecare săptămână, după şedinţa operativă, aceştia vor verifica personal dacă problemele din Sectorul 5 sunt rezolvate”, a anunţat, pe Facebook, primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici