Video Directorul aeroportului din Cluj, despre aglomeraţia din parcare: Nu am greşit cu nimic / Consiliul Judeţean: Ne ia de proşti pe toţi

  • Directorul Aeroportului din Cluj, David Ciceo, susţine că nici el, nici instituţia pe care o conduce nu au greşit cu nimic
  • Acesta spune că parcarea nu e administrată de aeroport, ci de Consiliul Judeţean
  • Cei de la Consiliul Judeţean spun că Ciceo „ne ia de proşti”
2370 afișări

Întrebat, vineri, de presă, dacă va demisiona din funcţie după aglomeraţia care a avut loc joi în parcarea Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo a spus că, în ceea ce priveşte activitatea instituţiei, va prezenta în perioada următoare un memoriu.

„Aeroportul a luat toate măsurile şi joi şi le va lua şi în continuare. Aeroportul a acţionat corect, eu am acţionat corect. În ceea ce priveşte activitatea vom prezenta un memoriu, iar în ceea ce priveşte competenţa noastră, nici eu, ca director general, nici aeroportul nu am greşit cu nimic. Ne interesează foarte mult siguranţa pasagerilor, la fel cum de aproape 25 de ani am luat toate măsurile pentru creşterea aeroportului, pentru siguranţă, în ultima lună s-au luat toate măsurile pentru protecţia sănătăţii pasagerilor şi angajaţilor noştri”, a spus Ciceo.

Acesta a explicat că aeroportul clujean a luat şi joi şi vineri toate măsurile care erau de competenţa instituţiei.

„Legat de situaţia de joi, aeroportul a acţionat corect, fiind luate toate măsurile care ţin de competenţa noastră. Parcarea aeroportului nu este gestionată de către Aeroportul Cluj ci de Consiliul Judeţean Cluj printr-o firmă, noi nu avem dreptul să luăm măsuri în această parcare. Având în vedere situaţia, şi faptul că nu au fost luate măsurile necesare, i-am anunţat pe toţi consilierii judeţeni despre această situaţie”, a mai spus David Ciceo.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj, Valentin Jucan, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că firma de care vorbea David Ciceo nu are ca atribuţii aplicarea ordonanţelor militare sau de dezinfectare, ci doar de asfaltare a parcării din faţa aeroportului şi de instalarea unor sisteme de acces.

„Dl. Ciceo ne ia de proşti pe toţi. După intrarea pasagerilor, joi, în aeroport, au stat la fel de îngrămădiţi în sala de aşteptare a Terminalului Plecări. Şi acolo a fost vina Consiliului Judeţean Cluj?”, a spus Jucan.

Sâmbătă vor decola spre Germania de la Cluj şapte curse aeriene iar duminică alte trei, astfel de zboruri cu muncitori urmând să aibă loc până în 17 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici