Directorul CFR Bucureşti a fost demis. Mai multe trenuri au avut întârzieri de peste oră în Gara de Nord

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că directorul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Bucureşti a CFR SA, Gavrilă Mănăilă a fost demis din funcţie sâmbătă, iar atribuţiile acestuia au fost preluate de Laurenţiu Maraloi.

355 afișări
Imaginea articolului Directorul CFR Bucureşti a fost demis. Mai multe trenuri au avut întârzieri de peste oră în Gara de Nord

Directorul CFR Bucureşti a fost demis. Mai multe trenuri au avut întârzieri de peste oră în Gara de Nord (Imagine: Rayvan Chirita/Mediafax Foto)

"Motivele demiterii sunt organizarea necorespunzătoare a lucrărilor de întreţinere şi reparaţii din staţia Bucureşti Nord, nerespectarea dispoziţiilor care prevedeau fluidizarea traficului feroviar în week-end-ul de 1 mai şi coordonarea defectuoasă a lucrărilor de reparaţii programate în Gara de Nord, ceea ce a dus la pertubarea traficului de călători", precizează, într-un comunicat, remis agenţiei MEDIAFAX, de către CN CFR.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă s-au desfăşurat lucrări de înlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, macaz care permite circulaţia a peste 80 la sută din trenurile care intră şi ies din Bucureşti Nord.

Lucrările de înlocuire şi recentralizare a macazului în instalaţie a fost finalizată la ora 7.45, iar circulaţia trenurilor se desfăşoară în prezent în condiţii normale atât la sosire, cât şi la intrare în Gara de Nord.

Până la ora 7.45, 15 trenuri au înregistrat în total întârzieri de 580 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

Cele mai multe trenuri afectate de întârzieri au fost cele de pe ruta Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici